Välkommen till Mobook!

Här kan du köpa ljudböcker och e-böcker. Ljudböcker i MP3- och AAC(iPod)-format! Lyssna på boken direkt från din dator eller från en MP3-spelare. De flesta av våra böcker tillhandahålls i både MP3- och AAC-format och fungerar i alla vanliga spelare. En e-bok är en bok som har överförts till elektroniskt format (datorfil) så att du kan läsa den direkt på din dator, handdator eller på en särskild läsplatta.
    Varukorg
 0 enheter i korgen
 värde i korgen: 0 kr.
 
 
Mobook rekommenderar:

Pris: :-
Pris: :-

 

Kontakta oss:


Bitstream AB - grundat 1997
Frejagatan 20A
431 44 MÖLNDAL
tel: +46 70 60 60 193
org.nummer: 556755-8506
E-post: info@mobook.se


INFORMATION OM COOKIES
Köpvillkor
 
Allmänt
Mobook säljer ljud- och Eböcker för nedladdning via internet till privatpersoner, företag och offentlig förvaltning. Leverans av ljud- eller Ebok sker genom nedladdning direkt via vår hemsida. Alla våra ljudböcker säljs i MP3 format som fungerar med de flesta musikspelare.

Vi reserverar oss för eventuella fel i artikelinformationen och förbehåller oss rätten till prisändringar utan föregående avisering.

Genomförd beställning innebär att du samtycker till att namn och e-postadress registreras i vårt kundregister.

Beställning
Ljud- och Eböckerna beställs via internet på vår hemsida. Om du får problem är du välkommen att maila oss.

Priser
Priserna på våra varor anges i svenska kronor. Momsen är 25% för alla ljud- och Eböcker som laddas ned då de räknas som en tjänst. Om du handlar från ett land utanför EG-området behöver du inte betala moms. Vi förbehåller oss rätten att ändra priserna.

Kunduppgifter
För att handla hos oss måste du ange uppgifter i samtliga fält vid kundregistreringen som är obligatoriska. Om vi inte har din e-postadress kan vi inte skicka någon orderbekräftelse.

Leverans
Ljud- och Eböcker som du beställt kan du omedelbart ladda hem från vår hemsida. Du kan ladda ned boken direkt från länkar på bekräftelsesidan eller vid ett senare tillfälle. Om du vill hämta böckerna senare går du till nedladdningsavdelningen och loggar in med den kod som du fick vid beställningen. Koden visas dels på bekräftelsesidan och dels finns den med i orderbekräftelsen som skickas ut när du har genomfört din beställning.

Betalning
Beställningen kan betalas med konto- eller kreditkort. Vi accepterar korten VISA och Mastercard/Eurocard. Vi kan inte fakturera eller ta emot förskottsbetalningar.

Retur
Du har ingen returrätt på ljud- eller Eböcker som köps för direkt nedladdning. De räknas som en tjänst varför de inte omfattas av returrätt.

Reklamation
Reklamation av felaktig eller defekt vara ska ske så fort felet upptäcks. Vi åtgärdar om möjligt felet och skickar en ny bok. Om vi inte kan åtgärda felet får du pengarna tillbaka.